Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina Večernjeg lista

Za Zaprešićane Večernjakova tribina danas u 19 sati

zapresic
Borna Filić/PIXSELL
09.09.2015.
u 09:23

Zanima ih hoće li se graditi bazen i starački dom?

Kada će se i gdje graditi dom umirovljenika? Hoće li se u gradu graditi bazen? Kada će se očistiti ilegalno odlagalište otpada u predjelu Kalamira na livadi pored tvrtke Solin? Stanarku Ulice Ferde Livadića zanima zašto nemaju besplatni internet kada ga imaju stanovnici naselja koja ih okružuju. Stanovnike Jablanovca zanima pak kada će se proširiti društveni dom i ambulanta, što im je obećano još 2009. godine.

Dio je to pristiglih pitanja građana, a na koja će danas od 19 sati u dvorani Gradske vijećnice na Trgu žrtava fašizma 1 odgovarati gradonačelnik Zaprešića Željko Turk i njegovi suradnici. Riječ je o trećoj tribini Večernjeg lista koja se održava u gradovima Zagrebačke županije, a čitatelji pitanja mogu slati sve do održavanja tribine, i to na mail gradska@vecernji.net ili na broj 01/6300455, ali ih postaviti i izravno gradonačelniku na samoj tribini. Večernjakova županijska tribina traje sat vremena, a odgovore na sva pitanja objavit ćemo u tiskanom izdanju Večernjeg lista i na portalu www.vecernji.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije