Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
92 IZLIJEČENE OSOBE

Već deveti dan nema novih zaraza koronavirusom u Zagrebačkoj županiji

Testiranje na koronavirus
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
07.05.2020.
u 12:33

Dakle, još je uvijek 129 zaraženih, a u odnosu na jučer su ozdravile još tri osobe.

Dobre vijesti stižu ponovno iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije jer na spomenutom području već deveti dan zaredom nema novooboljelih virusom COVID-19. Dakle, još je uvijek 129 zaraženih, a u odnosu na jučer su ozdravile još tri osobe, što je ukupno 92 izliječenih te su četiri osobe preminule.

"Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana", priopćili su iz županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije