Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandić uz obrazovanje

Ujutro uz đake na Kozjaku, popodne studentima u Gospiću govori o sebi

OŠ Kozjak Zagreb
Foto: Zagreb.hr
1/3
13.01.2014.
u 12:06

Jutros je gradonačelnik zaželio dobar nastavak školske godine učenicima netom obnovljene zagrebačke osnovne škole na Kozjaku i otputio se na gospićko Veleučilište držati predavanje o svom načinu rada

Gotovo sedam godina đaci područne škole Kozjak, koja pripada OŠ Jordanovac, čekali su da njihova zgrada, zaštićeno kulturno dobro iz 1948. godine, bude ponovno mjesto učenja i stjecanja novih znanja. Jesenas su napokon ušli u obnovljeni objekt, a danas ih je posjetio i gradonačelnik Milan Bandić, zaželivši dobar nastavak školske godine.

Na školskoj zgradi, priopćili su iz gradske uprave, sanirani su zabatni zidovi, krovište je izmijenjeno, popravljena su i zamijenjena pročelja, unutarnja i vanjska stolarija, a unutarnji prostor i školsko dvorište potpuno su uređeni. OŠ Kozjak ima i novi namještaj, a kuhinja novu opremu, sve radi boljega standarda za učenike četiriju odjela, od 1.do 4. razreda, koji polaze jednosmjensku nastavu, a odsad imaju i program produženoga boravka.

Gradonačelnik Bandić jutros se, dakle, družio s osnovnoškolcima, nakon čega je "zapalio" za Gospić, gdje studentima Veleučilišta Nikola Tesla drži predavanje o upravljanju gradom i svom specifičnom načinu rada. Radni naslov toga skupa je 365 dana u godini.

Uređenje okoliša OŠ Kozjak čija je obnova u završnoj fazi

Komentara 3

MA
Machak
13:07 13.01.2014.

Mogao bi i ostati tamo 365 dana i tako nekoliko puta...

AN
Android
13:35 13.01.2014.

A kad se sastaje sam sa sobom?

Avatar Idler 3
Idler 3
17:13 14.01.2014.

Kaj je novog obećal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije