Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar krize

Skromniji blagdanski ukrasi na zagrebačkim ulicama

ukrasi
Tomislav Miletić/PIXSELL
25.11.2011.
u 11:40

Sveprisutni pad životnog standarda i turobne najave za iduću godinu očito su se uvukli u građane koji blagdanskom ozračju ne pridaju previše značaja

Blagdanska rasvjeta u skromnijem izdanju nego prijašnjih godina zasjala je središtem Zagreba, a danas je na Manduševcu na Trgu bana Josipa Jelačića krenulo i postavljanje adventnog vjenčića.

Iz Turističke zajednice Zagreb obećavaju da će advent u gradu biti obilježen bogatim programom i sadržajima, na različitim lokacijama u gradu, no sveprisutni pad životnog standarda i turobne najave za iduću godinu očito su se uvukli u građane koji blagdanskom ozračju ne pridaju previše značaja.

 

Komentara 5

DE
detour
22:39 25.11.2011.

blagdansku rasvjet zagreba provodi ista ona tvrtka koja je osvijetlila domovinski most za 11 milijuna kuna, a osnovana je tjedan dana prije natjecaja. vlasnik firme je rod lika koji je imao gotove stolce za lisinski PRIJE nego je natjecaj zaza stolce uopce bio raspisan. zasto milan bandic i ekipa nisu do danas u zatvoru?

VI
Vito
06:45 26.11.2011.

Skromniji blagdanski ukrasi na zagrebačkim ulicama Ma koga to varate? Samo pogledate sliku pa će te jasno vidjeti da je skromnost na Jelačićplacu potpuno zanemarena... S lijeve strane slike vidite ulaz u seljački čador koji je plaćen manje od 1000000 kuna po danu, a zarađuje preko 20.000 kuna po danu - ne mogu napisati po satu, jer ponekad tamo nema puno posjetitelja, naročito po noči... Ako to policija dobro istraži i pokrene postupak kažnjavanja prema zakonu o štetnosti ugovora, milan bandić bi prije dobivanja imuniteta, napokon, mogao završiti u Zenici, sarajevu, ili Mostaru na doživotnoj hrani i spavanju... To mu je jedina svrha, nakon što je potrošio \"milijune\" za svoj rođendan, što seisto moraistražiti, jer je pitanje čije je novce potrošio kad mu je plaća\"nešto manja od 20.000 kuna...

LU
lutomirski
09:48 26.11.2011.

Zato jer je ovo prevarantska zemlja bez zakona i pravde i tako ce i ostati,niti nova vlada nece biti bolja jer nije nikome u interesu da na sebi stedi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije