Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAPREŠIĆU

Serija provala: Čak četiri puta opljačkao istu vikendicu, odnio nakit, novac, usisivač, hranu...

Ilustracija
Slavko Midzor/PIXSELL
12.01.2024.
u 13:41

Osumnjičeni je, od kraja listopada 2022. pa do početka siječnja 2024. godine, korištenjem odgovarajućeg alata provalio u objekt i otuđio nakit, novac, prehrambene proizvode, usisavač i drugo

Policijski službenici iz PU zagrebačke uspješno su dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje da je počinio nekoliko kaznenih djela "Krađe" i "Teške krađe". Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni čak četiri puta posjetio mjesto Pologi na području Zaprešića i pristupio vikendici istog vlasnika pa pokušao nezakonito steći imovinsku korist. 

On je, naime, od kraja listopada 2022. pa do početka siječnja 2024. godine, korištenjem odgovarajućeg alata provalio u objekt i otuđio nakit, novac, prehrambene proizvode, usisavač i drugo. Osim toga, sumnja se da je u lipnju i rujnu prošle godine, u dva navrata, posjetio istu vikendicu u Svetom Križu, gdje je demontirao bakrene cijevi oluka s pripadajućim koljenima i zidnim nosačima te ih konačno otuđio.

VIDEO: U centru Zagreba proletio kroz crveno na križanju

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na približno 17.500 eura. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće o slučaju dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije