Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠTO JE OVO?'

Ekipa Čistoće probudila Zagrepčane u pet ujutro: Trubili čak pola sata, evo koji je razlog

Screenshot TikTok
12.01.2024.
u 07:45

Snimka na društvenim mrežama u jednom danu prikupila je više od 4000 lajkova i 700 komentara

Građane jednog zagrebačkog kvarta u pet ujutro probudio je zvuk trube kamiona koji je cijelim kvartom odzvanjao čak pola sata. U snimci koja je osvanula na društvenim mrežama vidi se kako dva parkirana automobila onemogućuju ekipi Čistoće pristup kontejnerima kako bi ih ispraznili.

"Ovo ima samo u Zagrebu. Ovi smetlari bude cijeli kvart u pet ujutro s trubom i to već pola sata jer ne mogu pristupiti kamionom kontejnerima zbog dva parkirana auta. Što je ovo", stoji u opisu videozapisa.

Ipak, njegovo mišljenje ne dijele komentatori. Podržali su ekipu Čistoće, a neki su napisali da pakiranim automobilima treba probušiti gume kako se više nikada tamo ne bi parkirali.

VEZANI ČLANCI: 

"Ma samo su trebali kontejnere isprazniti na aute i vjerujte mi da nikad više ne bi parkirali na tom mjestu", "Svaka čast dečki. Bravo", "Da sam ja bio u toj smijeni, sve bih im lijepo to na aute istovario i prozvao pauk", "Tim autima treba izbušiti sve gume"... samo su neki od komentara ispod snimke koja je u jednom danu prikupila više od 4000 lajkova i 700 komentara.

 

@fypiris #smetlari #auti #zagreb #odvozsmeca #fyp #f #kaos #smece #page #pageforyou #viral #trending #bilion ♬ original sound - fypiris

 

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar horuk
horuk
08:14 12.01.2024.

Nazoveš policiju, pauk i to se više neće dogoditi.

PP
pavisic.pajo
08:08 12.01.2024.

Podržavam postupak radnika Čistoće. Ja bi im trubio sve dok se ne pojave bezobraznici koji su se idiotski parkirali. Danas su nepropisno parkirali jedni, a sutra će drugi.Svi su potencijalni prekršitelji, pa neka svi i čuju za problem kojeg imaju radnici Čistoće.

DU
Deleted user
08:17 12.01.2024.

prenijeli su poruku cijelom gradu. support

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije