Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na terenu su sve službe

Požar i eksplozija na zapadu Zagreba: Čovjek se od šoka onesvijestio

Izbio požar u stanu u zagrebačkom naselju Trnsko
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
11.01.2024.
u 12:43

Na teren je pozvana i hitna pomoć jer se jedan čovjek onesvijestio od šoka. Nitko drugi, prema prvim informacijama, nije ozlijeđen. Požar je brzo ugašen, a pored četiri plinske boce pronađena je i boca s kisikom.

Četiri plinske boce nalazile su se u radionici koju je zahvatio požar ovoga četvrtka prijepodne. Na teren su odmah krenula vozila JVP-a Zagreb i vatrogasci su pristupili gašenju požara na zapadu grada.

Zapalila se drvena kućica, dimenzija 7x7 metara koja je služila kao mehaničarska radionica. Nastamba je bila cijela u plamenu, a unutra su bile i plinske boce. Kako doznaju 24sata, došlo je i do eksplozije, no svi na terenu su u redu.

Na teren je pozvana i hitna pomoć jer se jedan čovjek onesvijestio od šoka. Nitko drugi, prema prvim informacijama, nije ozlijeđen. Požar je brzo ugašen, a pokraj četiri plinske boce pronađena je i boca s kisikom.

POVEZANI ČLANCI:

Izbio požar u stanu u zagrebačkom naselju Trnsko
1/8

Vrši se prekapanje i dogašivanje požara, a točan uzrok i štetu nastalu u požaru utvrdit će policijska istraga.

VIDEO Riječki srednjoškolci utrčali u zgradu koja gori i spasili ženu: 'Zbog silnog dima nismo ništa vidjeli pa smo pali niz stepenice'


 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
13:49 11.01.2024.

Malo baklijade niš ne smeta i domoljubne balkanske bajke niš ne ometa jer imamo hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije