Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepopularan poslodavac?

Samo troje kandidata žele da im Bandić bude šef

Milan Bandić mikrofoni
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.03.2014.
u 08:09

Na natječaj za radno mjesto glasnogovornika/ce gradonačelnika do 20. ožujka javilo se troje ljudi, no prijave poslane poštom primaju se još ovaj tjedan. Špekulira se da bi taj posao mogla dobiti Martina Šušnjara

Za radno mjesto glasnogovornika/ice gradonačelnika Milana Bandića do petka se prijavilo tek troje kandidata.

– Posljednji dan roka za podnošenje prijava bio je 20. ožujak, a prijave poslane poštom mogu biti zaprimljene još ovaj tjedan – kazali su iz Odjela za informiranje.

Natječaj je raspisan 12. ožujka, a kako smo već pisali, na to radno mjesto trebala bi doći Martina Šušnjara, zamjenica bivšeg glasnogovornika Zagrebačkog holdinga Dušana Vire.

>>Bandić traži glasnogovornicu, plaća 13.000 kuna!

Komentara 7

LI
lietuva
08:31 25.03.2014.

Ma nije to, nego se zna da su svi natječaju za Zagreb i za državu namješteni, odn. pobjednik se zna unaprijed, pa ljudi ne žele trošiti vrijeme i novac.

DA
daniloobradoviic
09:46 25.03.2014.

Bandic najiskreniji politicar u Hrvatskoj.

IN
Inat
09:12 25.03.2014.

Sramota da je Bandic jos gradonacelnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije