Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADICIONALNO NA ZRINJEVCU

Obilježavanje dana svetog Patrika u Zagrebu (video)

14.03.2009.
u 14:21

Dan svetog Patrika tradicionalno se obilježava na zagrebačkomZrinjevcu. Pjesma, ples i dobro raspoloženje trajat će do 21 sat. U organizaciji Hrvatsko-irske kulturološke udruge, brojne grupe i plesne skupine iz Hrvatske, Irske i Engleske veselim irskim melodijama zasigurno će zabaviti sve okupljene.

Kiltovi, sunce, pića, grupice ljubitelja izletničkog odmora, a i skupljači boca ispunjavaju Zrinjevac.

Irski dani obilježavaju se i na Trgu kralja Tomislava i u Tkalčevićevoj kod Malog mede. U klubu Praćka u Dalmatinskoj 14, 17.ožujka u 20h, očekuju vas Irish karaoke s nagradama za najbolje. Dan svetog Patrika tradicionalno se obilježava na zagrebačkom Zrinjevcu. Pjesma, ples i dobro raspoloženje trajat će do 21 sat. U organizaciji Hrvatsko-irske kulturološke udruge, brojne grupe i plesne skupine iz Hrvatske, Irske i Engleske veselim irskim melodijama zasigurno će zabaviti sve okupljene.

Kiltovi, sunce, pića, grupice ljubitelja izletničkog odmora, a i skupljači boca ispunjavaju Zrinjevac.

Irski dani obilježavaju se i na Trgu kralja Tomislava i u Tkalčevićevoj kod Malog mede. U klubu Praćka u Dalmatinskoj 14, 17.ožujka u 20h, očekuju vas Irish karaoke s nagradama za najbolje. "The Jazz club" u Gundulićevoj 11 organizira irsku glazbenu noć - Flogiston u srijedu u 21h.

Pridružite im se!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije