Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druženje uz roštilj i razne igre

Nemate ideju za vikend? Preporučamo da svratite na Zelinsku šatorijadu

Zelinska šatorijada
TZ Sveti Ivan Zelina
16.08.2023.
u 07:45

Ljubitelji boravka u prirodi šesti se put okupljaju u petak od 15 sati, a za vikend se u parku sportsko-rekreacijskog centra nudi i obilje popratnih aktivnosti

Ležaljke koje ste tijekom ljeta koristili na plažama duž jadranske obale ni slučajno nemojte spremati u ostavu, već ih, uz šator i malo dobre volje, spakirajte i dođite na Zelinsku šatorijadu, manifestaciju za sve ljubitelje druženja i boravka u prirodi, koja se već šestu godinu organizira u parku tamošnjeg sportsko-rekreacijskog centra. Ondje će od petka do nedjelje biti organizirane razne aktivnosti za djecu i odrasle poput odbojke na pijesku, graničara, jutarnjeg treninga i natjecateljskih igara.

– Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade. Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu boravku u prirodi poput konzervi, voća, povrća i lako probavljivih namirnica. Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj pa ne zaboravite uzeti meso, povrće i začine. U parku su osigurani i sanitarni čvorovi, mjesto za roštiljanje uz drva i pribor, igralište za odbojku na pijesku, dječje igralište te sprave za street workout – napominju iz zelinske Turističke zajednice.

>>VEZANI ČLANCI: 

Domeću i kako je za boravak u parku sportsko-rekreacijskog centra, uz šator, potrebno spakirati i vreću za spavanje te madrac na napuhavanje za one koji žele nešto više komfora, pribor za higijenu, baterijsku svjetiljku, vodu, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervnu odjeću, a vične svirače potiče se da sa sobom ponesu i pokoji instrument za još bolju atmosferu. Šatori se u petak postavljaju od 15 sati.

Subotnje i nedjeljno jutro započet će u devet sati, i to rekreacijom za razbuđivanje. Na poligonu i interaktivnoj stazici možete sudjelovati u natjecateljskoj igri "Tko prije" u organizaciji zelinskog Društva "Naša djeca", a nagrade su osigurane za troje najboljih. Organizirano i zajedničko blagovanje u 13 sati uz dobri stari grah za sve sudionike šatorijade. Veseli vikend u Zelini možete osigurati još do sutra, i to prijavom u Turističkoj zajednici, na mail tzg@zelina.hr ili telefonom na broj 01/2061 808. 

>>VIDEO: Od kamilice iskoristimo svaki dio, latice završe u kozmetičkim proizvodima 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije