Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kompromis

Na nastavu cijele godine u čak tri škole

OŠ Pavleka MIškine,portal (1)
Jurica Galoic/PIXSELL
26.08.2013.
u 23:14

Prvi a i b razred imat će nastavu u OŠ Kralj Tomislav u Novoj cesti, učenici nižih razreda ići će u Centar za jezike u Vodnikovoj, a učenici viših razreda jedan tjedan će nastavu imati u Vodnikovoj, a drugi u Krajiškoj ulici

Nedoumice oko toga u kojoj će zamjenskoj školi nastavu pohađati 540 djece iz osnovne škole Pavleka Miškine koja se prije dva tjedna počela urušavati razrješene su na večeras održanom sastanku roditelja, ravnateljice i predstavnika Grada.

- Prvi a i b razred imat će nastavu u OŠ Kralj Tomislav u Novoj cesti, učenici nižih razreda ići će u Centar za jezike u Vodnikovoj, a učenici viših razreda jedan tjedan će nastavu imati ujutro u Vodnikovoj, a drugi tjedan popodne u OŠ Petar Zrinjski u Krajiškoj ulici - objasnila je ravnateljica Vesna Vrbanović Jančić. Istaknula je kako rješenje nije idealno, ali da boljeg trenutno nema. Djecu od 1. do 4. razreda do škola će prevoziti autobusi.

Roditelji će djecu koja koriste produženi boravak moći ostaviti svakog jutra od 6.45 u prostoru mjesne samouprave Sveti Duh 26, a ondje će ih nakon povratka moći i pokupiti sve do 17 sati. Autobusi će polaziti prema školi u 7.30 te 7.45 kod rotora na početku Domobranske ulice. S istog mjesta polaziti će i u 12 sati za učenike tri niža razreda koji će nastavu imati jedan tjedan ujutro, a drugi popodne. Prijevoz neće imati učenici starijih razreda do Krajiške. Na sastanku s ravnateljicom padale su teške riječi jer nije pronađena jedinstvena lokacija za sve učenike. Roditeljima je bila najprihvatljivija opcija da se nastava održava u Krajiškoj u kojoj se trenutno odvija samo jedna smjena, a djeca bi za razliku od prostora u Vodnikovoj imala na raspolaganju i dvoranu za tjelesni.

>> 'Nećemo da nam djeca zbog radova idu u dvije škole!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije