Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZAČICI SLOMLJENA RUKA

Muškarac koji je premlatio ZET-ovku zbog naleta na staricu: 'Morate me shvatiti, to mi je majka'

Zagreb: Kraće linije - bolja usluga?
Patrik Macek/PIXSELL
12.05.2023.
u 14:54

Cijela scena dogodila se jučer usred dana, kada je 59-godišnja vozačica lakše ozlijedila staricu (79) koja je prelazila cestu ispred Klinike za traumatologiju

Morate me shvatiti, to mi je majka - opravdanje je muškarca N.Z. (49) koji je ovog četvrtka premlatio vozačicu ZET-ovog tramvaja jer je udarila stariju pješakinju koja je htjela prijeći pješački prijelaz, iako je na semaforu bilo crveno. Vozačici ZET-a pritom je slomljena ruka, a protiv muškarca podnesena je kaznena prijava, prenosi Jutarnji list. 

- Žao mi je doista mog postupka. Ali morate shvatiti da mi je to bila majka. Taman je prije toga bila u Klinici za traumatologiju radi slomljenog ramena. Izašla je iz bolnice i krenula prelaziti cestu. I dogodio se nalet. Ja sam se totalno pogubio radi svega toga. I žao mi je - ispričao je istražiteljima. Na prijedlog tužiteljstva muškarac je po nalogu suca istrage Županijskog suda i odlučio ga poslati u istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Podsjetimo, cijela scena dogodila se jučer usred dana, kada je 59-godišnja vozačica lakše ozlijedila staricu (79) koja je prelazila cestu ispred Klinike za traumatologiju. Vozačica je potom zaustavila tramvaj i izašla pružiti pomoć 79-godišnjakinji, no onda je, kako je izvijestila zagrebačka policija, došao 49-godišnjak i pretukao vozačicu nanijevši joj teške tjelesne ozljede. O cijelom slučaju oglasio se i ZET, oštro osuđujući fizički napad. 

>> VIDEO Na Zrinjevcu organizirana manifestacija "Dojdi osmaš, Zagreb te zove!"

Komentara 13

BF
bf23
15:13 12.05.2023.

Žao mi je njegove majke,ali je očito ona ta koja je pogriješila,s obzirom da je prešla na crveno. Čak i da nije,to nije način rješavanja problema,posebno zato što ju vozačica sigurno nije namjeravala pregaziti

MU
Muka
15:41 12.05.2023.

Trebao si sebe izdevetati što si pustio staru mater samu na cestu pa prošla kroz crveno.

DU
Deleted user
15:54 12.05.2023.

Nakon oporavka vozačica nek digne privatnu tužbu i dobro ga opali po džepu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije