Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požar na pešćenici

Jedna osoba nagutala se dima, 16 izgubilo dom u požaru

romi, požar (1)
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/6
04.02.2013.
u 09:03

Izgorjelo je krovište i dio barake u kojoj je stanovalo 16 ljudi. Nije bilo potrebe za stambenim zbrinjavanjem jer su si osobe same osigurale smještaj, javlja DUZS.

Jedna osoba nagutala se dima, a još 15 bilo je ugroženo kada je sinoć iza 22 sata planuo požar na baraki u kojoj žive. Vatra se rasplamsala u naselju III Struge na zagrebačkoj Pešćenici.

Dojava o požaru stigla je u 22.36 sati, a vatra je planula na krovu barake. Na mjesto događaja stigla su dva vozila s devet vatrogasaca iz JVP Zagreb te policija. 
Jednoj osobi zbog udisanja dima pomoć su pružili djelatnici HMP, a požar je ugašen oko dva sata iza ponoći.

Izgorjelo je krovište i dio barake u kojoj je stanovalo 16 ljudi.

Nije bilo potrebe za stambenim zbrinjavanjem jer su si osobe same osigurale smještaj, javlja DUZS. 

Komentara 3

MR
mrnmarina
12:40 04.02.2013.

Sarkozyija za gradonačelnika ! Oni koji znaju kako izgledaju Struge , a i svaka kuća u koju usele čergari , znaju na što mislim. Sada će dobiti gradske stanove, i živjeti pored onih koji otplaćuju svoje kredite. Naravno gradske stanove dijeli Bandić , jer su njegovi , kaj ne?

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:50 04.02.2013.

Odkud im struja ?

LI
LILLIT
18:29 04.02.2013.

Tak je. Oni buju dobili gradske stanove a mi im bumo placali rezije. Cudim se da ih nije puno vise doslo na ideju zapaliti trosnu kucu, i evo ti toploga stana za badava. Nitko ih nemre sterati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije