Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija prometa

Vozači oprez: Danas se za promet zatvaraju dvije važne zagrebačke prometnice, evo detalja

Zagreb: Radovi na izgradnji kružnog toka na križanju Šestinske ceste i ulice Šestinski vijenac primiču se kraju
Davor Puklavec/PIXSELL
22.05.2024.
u 06:30

Uređivat će se Bolnička cesta na dijelu od raskrižja s ulicom Majke Terezije do Ulice Trebež, radovi će trajati do 6. lipnja, a zbog izvođenja radova na hitnoj sanaciji kanala odvodnje danas se zatvara i Rimska ulica

Zbog radova na hitnoj sanaciji kanala odvodnje danas, od 9 do 16 sati, za sav će promet biti zatvorena Rimska ulica. Za vrijeme trajanja radova, iz Grada predlažu slijedeći obilazni pravac: 

  • Ulica Rim – Veliki dol – Gorice – Ulica Rim i obratno. 

Za sav promet danas od 9 sati se zatvara i Bolnička cesta, na dijelu od raskrižja s ulicom Majke Terezije do Ulice Trebež. Radit će se na uređenju kolnika, a do završetka radova, odnosno do 6. lipnja, vrijedit će slijedeći obilazni pravci: 

  • Bolnička (zapad) – Gospodska – Al Bologne – ulica Majke Terezije - Bolnička (istok) i obratno.

VEZANI ČLANCI: 

Iz Grada mole stanovnike naselja RIS da za ulaz ili izlaz iz naselja koriste obilazni pravac: 

  • Bolnička – Gospodska – Ilica. 

Radovi će preusmjeriti i nekoliko ZET-ovih autobusnih linija koje će do 6. lipnja prometovati izmijenjenim trasama

Linija 121:

  • Črnomerec - Ilica - Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (lijevo) Bolnička cesta - u nastavku redovnom trasom.
  • u povratku linija 121 prometuje istom izmijenjenom trasom.

Linija 130: 

  • Črnomerec - Ilica - Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (lijevo) Bolnička cesta - i u nastavku redovnom trasom
  • od Borčeca do Črnomerca, linija 130 prometuje uobičajenom trasom

Linija 137:

  • Črnomerec - Ilica  - Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (desno) Bolnička cesta - (lijevo) Ulica Perjavica - i u nastavku redovnom trasom
  • u povratku linija 137 prometuju istom izmijenjenom trasom.

Obostrana autobusna stajališta Dudovec i Bolnica-Vrapče, kao i stajalište Vrapčanska aleja uz nogometno igralište „NK Vrapče“ neće biti u funkciji

Na izmijenjenom dijelu trase, autobusi će koristiti sva usputna stajališta, a za liniju 137 bit će uspostavljena privremena obostrana stajališta u zoni raskrižja Bolnička/Perjavica.

Linija 143:

  • Vrapčanska aleja (terminal) - Vrapčanska aleja - Ulica Majke Terezije - (desno) Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - i u nastavku redovnom trasom
  • u povratku linija 143 prometuje istom izmijenjenom trasom.

Linija 147:

  • Vrapčanska aleja (terminal) - Vrapčanska aleja - Ulica Majke Terezije - (desno) Aleja grada Bolonje - (desno) Gospodska - (lijevo) Bolnička cesta - i u nastavku redovnom trasom
  • Dolec - redovnom trasom do Bolničke ceste - (desno) Gospodska ulica - (lijevo) Aleja grada Bolonje - (lijevo) Ulica Majke Terezije - (lijevo) Bolnička cesta - Vrapčanska aleja - Vrapčanska aleja (terminal)

Obostrana autobusna stajališta Dudovec i Bolnica-Vrapče neće biti u funkciji. Linije 143 i 147 će koristiti sva usputna stajališta.

Komentara 5

Avatar mrIvan
mrIvan
11:50 22.05.2024.

Način na koji se ne planiraju radovi na cestama te posljedice koje to izaziva dovodi u pitanje bilo kakvu pa čak i navodnu zelenu gradsku politiku. Zakrečenost gradskog prometa - uzrokovana ovakvim kaosom u renoviranju prometnica - izravno pridonosi većem zagađenju. Opet se potvrđuje da bez plana nema politike a bez mozga ni jednog ni drugog.

Avatar SindikatVozača
SindikatVozača
07:20 22.05.2024.

Koristan članak, hvala!

TM
trade_mark
08:48 22.05.2024.

taj tomašević, taj aktivist, bez ijednog dana staža, ništa ne radi, ništa ne može... jelda, vlaškouličanec i artuditu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije