Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubljeno-nađeno

Gesta zetovaca oduševila Zagrepčanku: 'Hvala što u našem gradu još uvijek ima dobrih ljudi'

Zagreb: Zbog nestanka struje zastoji u tramvajskom prometu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.01.2024.
u 11:10

Na službenoj stranici ZET-a osvanula je zanimljiva objava, naime jedna Zagrepčanka se javno zahvalila ZET-ovim djelatnicima

–Zbog ove crne torbe jučer navečer bila sam na tisuću muka– objavila je u Facebook grupi Radio Sljeme Zagrepčanka koja je u tramvaju broj četiri izgubila torbu. U njoj je imala dokumente, ključeve i "sva ostala čuda koja se mogu naći u ženskoj torbi"

Cijela priča je imala sretan kraj jer je jedan od putnika upozorio vozača na torbu koju ju je on zatim spremio do dolaska vlasnice. Navedena gospođa se u objavi zahvalila i dežurnom dispečeru ZET-ovog ureda za izgubljene stvari koji je odmah po njenom pozivu obavijestio sve vozače tramvaja što se dogodilo. 

Foto: Screenshot/ Facebook

–Hvala što na ovom svijetu, u ovom našem gradu Zagrebu ima dobrih ljudi– kazala je na kraju oduševljena.

VEZANI ČLANCI:

–Lijepo je pročitati ovakvu objavu koja čuva ljudsku vjeru u dobrotu i poštenje. Hvala Vam što ste to napisali. Hvala svim dobrim ljudima za dobro koji čine– piše u jednom od komentara ispod objave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije