Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOJA NESREĆA

FOTO Oluja koja je iznenadila Zagrepčane srušila stablo na automobil: 'Srećom, nije bilo prolaznika'

Nevrijeme pogodilo Zagreb, vjetar rušio drveća na automobile
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/24
12.07.2023.
u 09:16

Zagrebački vatrogasci u sat vremena dobili su pozive za 11 intervencija

Nevrijeme koje je jutros zahvatilo zapadni dio zemlje građane je ulovilo nespremne, jer već danima se za srijedu najavljuju paklene vrućine i vrhunac toplinskog vala. Snažan vjetar poharao je Zagreb rušeći stabla i grane na ceste diljem grada.

Zagrebački vatrogasci tako su prijavili da su u manje od sat vremena dobili pozive za 11 intervencija, a jedna je od njih bila u Sopotu gdje je vjetar srušio stablo na automobil.

U Erlichovoj ulici u Novom Zagrebu veliko je drvo palo na crni automobil koji je, prema slikama s mjesta događaja, u nesreći znatno oštećen. Na sreću, nema ozlijeđenih osoba.

Doznajemo kako je stablo palo na parkirani automobil preko ograde iz dvorišta. "Vlasnica je stvarno imala peh" komentira jedan od susjeda. "Čulo se strašno zvrčanje i prevrnulo se. Na sreću, nije bilo prolaznika. Najgore je bilo kada je drvo pucalo. Uplašila sam se", rekla nam je žena iz zgrade odmah do mjesta pada stabla

VIDEO Kolaps u Zagrebu, stiglo nevrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije