Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar za mlade

Ciklus radionica za ostvarenje ideja

07.11.2013., Koprivnica - Osnovna skola Antuna Nemcica Gostovinskog
Marijan Susenj/PIXSELL
03.09.2014.
u 09:30

Prva radionica 15. rujna u 17 sati za sve do 30 godina, a tema je pisanje projekata za financiranje iz EU

U prostorijama Regionalnog info-centra za mlade, Avenija Marina Držića 71a, od 15. do 25. rujna održavat će se radionice pisanja prijedloga projekata pod nazivom "Generacija koja dolazi II". Besplatna radionica namijenjena je mladima između 15 i 30 godina, a provodi je Udruga Zamisli uz financiranje Grada.

– Cilj projekta je kroz ciklus od devet radionica osposobiti mlade za prijavu prijedloga projekata na programe financirane od strane Europske komisije, a koji su namijenjeni mladima i organizacijama aktivnima u radu s mladima. Poziv je otvoren svim mladima koji imaju ideje, a ne znaju kako ih provesti u praksi – poručili su iz udruge.

Prva radionica počinje u ponedjeljak 15. rujna u 17 sati a prijave se primaju na www.icm-zg.info. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije