Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prigodne radionice

Atraktivna manifestacija Vitezova zelingradskih: Dođite na srednjovjekovna kuhinja i mačevanje

Samobor: Uprizorenje Bitke kod Samobora iz 1441. godine
Davor Visnjic/PIXSELL
21.04.2023.
u 15:30

Ulaz na manifestaciju je slobodan

Tradicionalno okupljanje Viteški tabor Vitezova zelingradskih nakon četiri godine pauze zbog epidemije vraća se u Sveti Ivan Zelinu. Manifestacija se održava sutra u parku Športsko-rekreacijskog centra, a počinje u 11 sati.

Vitezovi zelingradski i tamošnji muzej pripremili su bogat program za posjetitelje koji će moći provjeriti kako se živjelo u viteškim taborima, sudjelovati u radionicama streličarstva i pokaznog mačevanja te vidjeti srednjovjekovnu kuhinju i kovačku radionicu. Najmlađi će se moći uključiti i u igraonice srednjovjekovnih igara ili se okušati na praćkalištu.

U podne je zakazan mačevalački turnir viteških skupina, a u 16.30 će se izvesti igrokaz "Lov na vepra". Navečer je Vatreni program, a u 20.30 i koncert benda MOFRK, odnosno Moto-off road kluba Svetog Ivana Zeline. Ulaz na manifestaciju je slobodan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije