Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paromlin

Evo kako se u zraku lomio 45-metarski dimnjak

Paromlin dimnjak
08.07.2014.
u 11:17

Dotrajali spomenik kulture Paromlin srušen je prije deset dana zbog opasnosti za prolaznike

Trenutak rušenja dimnjaka, zaštitnog znaka zaštićenog industrijskog pogona Paromlin, snimio je čitatelj Večernjeg lista, koji nam je ustupio fotografiju želeći ostati anoniman.

Paromlin je, po gradskoj odluci zbog opasnosti za prolaznike, srušen prije deset dana. Prepoznatljivi dimnjak bio je visok 45 metara.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Milokliz
Milokliz
12:17 08.07.2014.

Sad će tu niknuti shopping centar sa kineskim smećem za velike novce u prizemlju a na vrhu dvoetažni stanovi za zaslužne sluge okupatora....

TV
tvrdapixa
13:20 08.07.2014.

Samo čekam da se počne urušavati kompleks bivše Tvornice duhana Zagreb u KLaićevoj.

DU
Deleted user
12:12 08.07.2014.

čista laž, spin u korist primitivnih vlasti. paromlin je srušen zato što su divlji primitivizam i nepismenost potpuno zavladali zagrebom. ako se ikad uspostavi pravni sustav u državi, valjda će se za ovo suditi kao i za raketiranje hnk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije