Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK OKRŠAJA

Šprajc opet uzvratio Hadžifejzoviću: 'Nikako da preboli, posvetio mi je emisije u svom čuvenom ćevap-desetercu'

Zoran Šprajc
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
09.01.2017.
u 17:09

'Za razliku od tvoje poezije ja svoje kile nisam našao na ulici'

Nastavlja se prepucavanje hrvatskog novinara Zorana Šprajca i njegovog bosanskohercegovačkog kolege Senada Hadžifejzovića.

Sve je počelo početkom prosinca, kad je Hadžifejzović u svojoj emisiji na bh. televiziji Face hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović uputio kontroverznu pjesmicu, a Šprajc ga u svojoj emisiji RTL Direkt optužio za seksizam i neduhovitost. Uslijedila je Hadžifejzovićeva reakcija, a prepirka se aktualizirala nakon što je Hadžifejzović jučer u Nedjeljom u 2 na HTV-u komentirao sukob sa Šprajcom, spočitnuvši mu što je mu je rekao da je "duhovit kao stećak", što je protumačio kao napad na taj simbol BiH.

Šprajc je danas reagirao na Facebooku odbacujući optužbe da je vrijeđao stećke.

- Ovaj veliki bošnjački pjesnik i satiričar koji je svoj umjetnički talent odlučio naglasiti poetskim umotavanjem u šal nikako da preboli onih 45 sekundi što sam mu svojedobno posvetio u Direktu. Na mene je dosad potrošio dvije svoje emisije i nekoliko FB objava, sve u svom čuvenom ćevap-desetercu, a sad je, evo, umjetničku slavu okrunio i nastupom u hrvatskom televizijskom prostoru - komentirao je Šprajc, a osvrnuo se i na Hadžifejzovićevu izjavu da Šprajc ima dobar gard sa sto kila.

- Senade, ukrao si mi jedno dvadeset kilograma, a to je uvreda veća od svih. Za razliku od tvoje poezije ja svoje kile nisam našao na ulici - objavio je Šprajc.

>> Šprajc odgovorio novinaru iz BiH koji je prozvao predsjednicu: 'Kakvim će seksizmom počastiti A. Merkel?'

Komentara 65

DH
dalibor.hren
17:52 09.01.2017.

Veći problem od Hadžifejzovića je voditelj N.u 2 Aca Stanković koji je s divljenjem, zbog lošeg vremen, na početku emisije izjavio na "čistom" hrvatskom:" Da ste vi mene zvali u Sarajevo, upitao bih vas: (citat) Senade, jel možemo da odgodimo to malo?" Očito vodi emisiju na krivo televiziji, u krivoj državi! Admine, a sad ti briši, reci da nije istina i odredi zabranu!!!

Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
17:55 09.01.2017.

Ajde Hadžifejzoviću ne preseravaj se i ne uvijaj se,priznaj otvoreno da simpatiziraš balije i mirna Bosna! Što vi mislite da ste neka zaštićena vrsta da svih možete vriđati,a vas nitko.

DU
Deleted user
17:21 09.01.2017.

VL ima li sta novo o Lepoj Breni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije