Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zbog divljanja prekršajna prijava i Trupkoviću

11.11.2008.
u 18:00

Jučerašnju prekršajnu prijavu protiv dvojice mladića zbog remećenja javnog reda i mira u karlovačkom "River pubu" karlovačka je Policijska uprava danas proširila i na Danijela Trupkovića (24), predsjednika Mladeži HDZ-a Karlovačke županije i gradskog vijećnika, priopćila je policija navodeći samo njegove inicijale.


Karlovac ne želi biti talac bahatosti i jednoumlja

Goršić i još jedan mladić prekršajno prijavljeni

Željko Goršić isključen iz mladeži karlovačkog HDZ-a

Prijava je proširena, kako se navodi, zbog naknadno prikupljenih obavijesti s djelatnicima i gostima lokala. Navođenjem zakonskog članka precizira se da se prijava protiv Trupkovića odnosi na osobu koja se "na javnom mjestu ponašala na naročito drzak i nepristojan način, vrijeđajući građane i remeteći im mir". Predviđena kazna može biti novčana ili zatvorska do 60 dana.

Priopćenjem se popodne oglasio i Danijel Trupković koji navodi kako mu je žao zbog događaja u kafiću, te da je ponudio svoju ostavku na dužnost predsjednika Mladeži Županijske organizacije HDZ-a, jer je "svjestan i svoje odgovornosti".

Tvrdi da u prijepornu događaju Mladež HDZ-a nije veličala ustaštvo te da nije razbijan inventar u kafiću. Najavio je da će medije koji su pisali o njegovim navodnim prijašnjim tučnjavama tužiti.

Policija je u istom priopćenju objavila da će prekršajno prijaviti i 19-godišnjeg Karlovčanina "jer je dao alkoholna pića pijanoj osobi", a glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić potvrdila je da se ta prijava odnosi na konobara.

Jučer je policija izvijestila da je zbog remećenja javnog reda i mira prekršajno prijavila Željka Goršića (24) i Marina G. (25).

Željka Goršića mlađeg karlovački HDZ "izbrisao" je iz članstva.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije