Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ometanje istrage

Zagorca i prijateljicu opet čeka sud zbog afere Dragulji

\'gradska 23.12.2008. Zagreb,Zupanijski sud u Zagrebu.Sudjenje generalu Vladimir Zagorec za kradju dijamanata. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronić/PIXSELL
23.05.2011.
u 18:12

Iako je lani bio oslobođen da je poticao S. Bunjevac da istražiteljima podmetne krivotvorine u slučaju dragulja i navede ih na krivi trag, drugostupanjski je sud ukinuo tu presudu.

Vladimiru Zagorcu i njegovoj prijateljici Suzanne Bunjevac sudit će se ponovno zbog optužbe da su ometali istragu koja se protiv njega vodila u aferi Dragulji. Zbog krađe dragulja vrijednih pet milijuna dolara Zagorec služi sedam godina zatvora. Iako je lani bio oslobođen da je poticao S. Bunjevac da istražiteljima podmetne krivotvorine u slučaju dragulja i navede ih na krivi trag, drugostupanjski je sud ukinuo tu presudu.

Dok je tužiteljstvo tvrdilo da je S. Bunjevac htjela pomoći Zagorcu koji ju je zauzvrat nagradio konjem, sud je zaključio da ni iz jedne činjenice ne proizlazi kako je željela državna tijela povezati s točno određenim “Zagorčevim draguljima”, nego je to bio samo zaključak svjedoka Laze Pajića i odvjetnika Ante Nobila. No, viši sud traži ponovno čitanje SMS-ova, mailova i razgovora Zagorca i Bunjevac te da se utvrdi što točno proizlazi iz njih i da se dokazi protiv Zagorca dovedu u međusobnu vezu.

Komentara 3

BE
besliciv
19:12 23.05.2011.

jadan....a tako hrabro je trpal eure u djepove....

MM
Mladen Miletić
00:53 24.05.2011.

Vladimiru Zagorcu i njegovoj prijateljici Suzanne Bunjevac sudit će se ponovno zbog optužbe da su ometali istragu koja se protiv njega vodila u aferi Dragulji. Pošto ga nesmiju više suditi ( Austrija kod isporuke zabranila !) Sada su našli novivi dokz \"Konja\" ! Blago sucima i pravdi balkanije .... Mi koji smo bili prevareni od mafije smo doživili sličnu sudbinu.. Nas su proglasili konjima ! Naime sud je to i dokazao svojim jadnim bjednim i jako sramotnim presudama u korist mafije ali \" sve po zakonu RH i narodnjačkih novina !\"

KR
kreont
09:36 24.05.2011.

Joj gdje su ona divna vremena kada bi zbog ovakve izdaje nestao u mraku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije