Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Palili kontejnere

Zadar: Noćas na pet lokacija palili smeće u deset kontejnera

pozar, vatrogasci
Dino Stanin
17.08.2010.
u 09:03

Kako pretpostavljaju zadarski vatrogasci, požari su podmetnuti, a policija jutros nije izvijestila da je itko priveden zbog paljenja.

ZADAR - Noćas su u Zadru na pet lokacija gorjeli kontejneri, a ukupno je izgorjelo desetak kontejnera. Kako pretpostavljaju zadarski vatrogasci, požari su podmetnuti, a policija jutros nije izvijestila da je itko priveden zbog paljenja. Prvi požar dogodio se nešto poslije 20 sati kada je zapaljeno smeće u kontejneru u Ulici Franje Petrića. 

Dva sata kasnije ponovno je u istoj ulici planulo smeće u kontejneru, a treći požar po redu buknuo je u 2.48 sati i to u kontejneru u Zvonimirovoj ulici. Samo sat kasnije planulo je pet kontejnera u Ulici bana Josipa Jelačića, a vatra se proširila i na obližnje stablo bora. I tu su na teren izišli vatrogasci s jednim vozilom.

Posljednji požar dogodio se u 4.42 sati kada su zapaljeni kontejneri kod Osnovne škole Šime Budinića. 

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
09:27 17.08.2010.

Gde je sada gospon kamocemo,vjerovatno spava od umornog posla nocas! Sigurno je u KONTENJER ubacio i laznu DOMOVNICU pa pobjegao u vikendicu u NIN.

OB
-obrisani-
11:13 17.08.2010.

dalmatinci misle da je uskrs pa pale krijesove...dragi dealmoši tek je Velika Gospa

FR
friz
11:19 17.08.2010.

ne kažem da policija u Zadru ne radi svoj posao,ali da su im ruke svezane,JESU!!!Oni naprosto ne mogu sprovoditi javni red i mir.Ako ih se zove,dođu,ali osim upozorenja ne mogu ništa.I zato imamo što imamo.Razularenu bagru koja maltretira pošteni svijet i uništava sve što stigne.Naročito noću.Policija je jedino još \"revna\"kod prometnih prekršaja.Ali tamo gdje su \"močni tateki\" ne može NIŠTA!!!.Kako bi se samo mogao napuniti proračun kod narušavanja javnog reda i mira.Ali,netko se \"potrudio\" da tu \"šteka\".Recimo,u svijetu imate restorane otvorenog tipa na desetke jedan do drugog.Neki drže glazbu.Ali ono što je interesantno jedan drugom uopče ne smetaju,a svatko svira svoje.U Hrvatskoj na Jadranu opća anarhija.Svira svatko što glasnije može.Badava nam zakon o buci.Vi zbog buke zovete policiju zbog narušavanje javnog reda i mira i ona ne maože ništa osim upozoriti.Utvrditi kolika je buka,tj. dali su decibeli u granicama dopuštenog može jedino,koji paradoks,SANITARNA INSPEKCIJA.Koja naravno radi samo po danu.Naravno po logici stvari stvar kod vaše prijave pada u vodu.I tako lokalno stanovništvo,domaći i strani turisti trpe i čude se,a vlast nije u stanju riješiti ovakov banalan problem.Šta se onda čudimo da gore kontejneri,prebijaju se strani turisti,narušava se javni red i mir.Kada ništa ne štima.Vlast nije u stanju da sprovede zakone koje je sama donjela.Jer je očito nesposobna i neorganizirana!!!Ili se to možda radi namjerno ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije