Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA Nesreća

Urušila se četverokatnica u Philadelphiji, šestero poginulih

philadelphia (1)
Reuters/PIXSELL
Autori: ba/VLM, ig/VLM
05.06.2013.
u 18:08

Gradonačelnik Michael Nutter rekao je kako je među poginulima petero žena i jedan muškarac

U središtu Philadelphije, na uglu 22. ulice, srušila se četverokatnica, pri čemu je poginulo šestero, a ozlijeđeno je 13 ljudi, javlja CNN. Gradonačelnik Michael Nutter rekao je kako je među poginulima petero žena i jedan muškarac. Od 13 ozlijeđenih petero ih je pušteno iz bolnice.

Dvanaest ljudi izvučeno je ispod ruševina i prevezeno u bolnicu, a zarobljeno ih je više od 10. Vatrogasci posebnim alatom pokušavaju ukloniti građevinski materijal kako ne bi ozlijedili zarobljene. Strahuje se da su neki od zarobljenih duboko u podrumskim prostorijama, pa bi spašavanje moglo potrajati.

Lokalni mediji navode kako su se u potpunosti urušila dva ili tri kata zgrade, a spasilačke ekipe pokušavaju doći do zarobljenih ljudi.

Još uvijek nije poznato što je prouzročilo urušavanje, iako se sumnja da je razlog rušenje stare zgrade u istoj ulici.

>>Čudo! Živu ženu izvukli iz ruševina nakon 17 dana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije