Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indija

Ubio se jedan od šefova Olympusa: Žao mi je što sam smetao

McCartney i Jackson
Foto: AFP
1/2
21.02.2012.
u 17:05

Policija je pronašla i dvije oproštajne poruke od kojih je jedna na japanskom jeziku, namijenjena obitelji dok je druga na engleskom i na njoj piše: "Žao mi je što sam smetao".

Jedan od direktora Olympusa, 49-godišnji Tsutomu Omori, pronađen je mrtav u blizini svog stana u predgrađu New Delhija, prenosi Huffington Post. Policija smatra kako bi mogla biti riječ o samoubojstvu, a jedne indijske dnevne novine pišu da je tijelo pronađeno kako visi sa zida u vrtu nedaleko od Omorijeva stana.

Omori je bio na čelu Olympusova odjela za medicinsku opremu u Indiji, a policija je rekla da nema izravne povezanosti s prijevarom koja već nekoliko mjeseci trese kompaniju kojima su direktori pokušali udruženim snagama prikriti gubitke od 1,67 milijardi dolara od investitora.

Policija je pronašla i dvije oproštajne poruke od kojih je jedna na japanskom jeziku, namijenjena obitelji, dok je druga na engleskom i na njoj piše: "Žao mi je što sam smetao". Poruka napisana na japanskom još nije prevedena.

Komentara 2

Avatar smrtfasizmu
smrtfasizmu
23:04 21.02.2012.

ubili ga pa scenirali da je ucinio samoubistvo!

DU
Deleted user
07:00 22.02.2012.

Admin, ovo je trebalo automatski brisati jer je na stranome jeziku! Samoubojstvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije