Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 zaraženih

U splitskom KBC-u zbog covida ograničeni posjeti

Split: Klinički bolnički centar Split
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
23.08.2023.
u 12:16

Iz KBC-a poručuju da nema mjesta panici jer se ne radi o velikom broju bolesnika

​Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, odnosno zaraze 11 pacijenata covidom, u Klinici za unutarnje bolesti KBC-a Split na lokalitetu Križine privremeno se ograničavaju posjeti hospitaliziranim bolesnicima​, izvijestila je bolnica u srijedu.

​Dozvoljeni su samo posjeti članova uže obitelji palijativnim bolesnicima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera​.

Iz KBC-a poručuju da nema mjesta panici jer se ne radi o velikom broju bolesnika. Oboljelo je njih 11, od kojih su šestorica na Infektologiji, četvero na Internoj i jedan pacijent na Intenzivnoj jedinici liječenja Klinike za unutarnje bolesti. 

Pacijenti nisu hospitalizirani u bolnici zbog covida već zbog drugih dijagnoza, naglašavaju u bolnici i dodaju da je takvu odluku donijela predstojnica Klinike Daniela Marasović Krstulović​ iz preventivnih razloga.

VIDEO Učenica iz Splita stigla na maturalnu večer na konju

Ključne riječi

Komentara 5

IS
isuskris3
13:59 23.08.2023.

Iduca dva tjedna su kljucna!

KL
Klipan
13:52 23.08.2023.

Ne moze se vise zaraditi na Ukrajini? Hajmo setnja odavde, ni mojoj 90 godisnjoj babi vise ne mozete prodati spiku o Covidu!

ZP
Zabranjen pristup
12:54 23.08.2023.

Ooooo pa dugo niste pilali s tim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije