Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napali ga zbog novca

Trojica Rumunja izudarala Vodnjanca, spasili ga policajci

policija,policijski auto,mercedes
Duško Marušić/PIXSELL
06.08.2013.
u 13:37

Vodnjanac (28) je oko 4.30 sati nakratko izašao iz obližnjeg ugostiteljskog objekta s novcem u ruci

Pulska je policija u ponedjeljak navečer trojicu Rumunja, starosti 39, 34 i 19 godina, osumnjičenih za razbojstvo, predala pritvorskom nadzorniku PU Istarske.

Trojicu muškaraca sumnjiči se da su 5. kolovoza oko 4.30 sati, u Valerijinom parku u Puli, fizički napali 28-godišnjaka iz Vodnjana koji je bio nakratko izašao iz obližnjeg ugostiteljskog objekta i u ruci je držao novac. Ova su trojica, čim su vidjela novac u ruci, prišli Vodnjancu i počeli ga udarati rukama i nogama tražeći od njega da im preda novac.

Vodnjanac im se uspio otrgnuti i počeo bježati, no trojica muškaraca krenuli su za njim. Kad je Vodnjanac shvatio da im neće moći pobjeći, bacio je više tisuća kuna na tlo, no tada ga je jedan od osumnjičenih sustigao, srušio na zemlju te su ga sva trojica nastavila udarati.

Daljnji napad na Vodnjanca spriječili su policajci koji su osumnjičene priveli u policijsku postaju, a po završetku kriminalističkog istraživanja predali pritvorskom nadzorniku.

>> Trojica napala muškarca i ukrala mu nekoliko tisuća kuna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije