Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bepov memorijal u Koprivnici

Trener Podravke: Budućnost ima najveći rejting na turniru, ali moramo pobijediti

Kokice
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
29.08.2014.
u 10:10

Osim Podravke Vegete i podgoričke Budućnosti, na turniru danas i sutra nastupa slovačka Iuventa i slovenski Krim. Ulaz se ne naplaćuje

Koprivnička publika danas će na djelu moći vidjeti nove igračice Podravke Vegete - Mirandu Tatari, Kristinu Elez, Anu Nikšić i Dragicu Džono. Na teren gimnazijske dvorane istrčat će u 20 sati protiv podgoričke Budućnosti. Prije njih, od 18 sati, igrat će slovačka Iuventa Michalovce i slovenski Krim Mercator. U Koprivnici se, naime, danas i sutra odigrava 9. memorijalni turnir “Josip Samaržija Bepo”.

- Igraju jedne od najboljih europskih ekipa, Budućnost i Krim, a slovačka Iuventa bila je lani u kvalifikacijama za Ligu prvakinja. Iz tog razloga smo ih i pozvali kako bi malo osvježili turnir, a Hypo je otpao jer ove godine nema jaku ekipu - rekla je direktorica koprivničkog kluba Božica Palčić.

Sve će jasnije biti nakon sutrašnjih utakmica. U 9.30 sati na teren će Budućnost i Krim, a u 11 sati Koprivničanke i Slovakinje. Iuventa i Budućnost igraju od 16.30 sati, a dva sata kasnije nastupa Podravka i Krim. Ulaz u gimnazijsku dvoranu se ne naplaćuje.

- Budućnost ima najveći rejting. Ali ako hoćemo nešto napraviti, a hoćemo, ako želimo igrati Ligu prvakinja, a želimo, ako imamo glavu i rep, onda moramo pobijediti. Jer ako i uđemo u Ligu prvakinja, opet smo u grupi s Budućnosti. Dakle, već sada moramo vidjeti što možemo - istaknuo je trener kokica Goran Mrđen.

Povratnica u ekipu, kapetanica Miranda Tatari, ističe sjajnu atmosferu u svlačionici uoči turnira i nadolazeće sezone.

- Pozitivna atmosfera je pola rezultata. Ne lažna dobra atmosfera, nego iskrena. Rekla sam curama da dugo, dugo godina nije bila takva atmosfera u ekipi Podravke. Nitko ne govori nešto ‘iza’, nitko ne ‘kvoca’, nitko ne iskače - kaže ona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije