Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I BEZ RATA UŽAS

Tragedija u Afganistanu: Srušila se kuća, 65 mrtvih

pokrajina Baghlan
27.10.2010.
u 17:43

U zabačenom Baghlanu krov dvokatnice srušio dok se održavala svadbena svečanost. Poginulo je mnoštvo žena i djece, koji tradicionalno svetkuju odvojeno od muškaraca.

Dvokatnica od blata i cigle srušila se u trenutku dok je bila dupkom puna gostiju koji su slavili na svadbenoj svečanosti. Među poginulma su dvanaestero djece, 32 žene i jedan muškarac, a još je četrdesetak osoba ozlijeđeno.

- Ovo je velika tragedija. Nažalost, u tim zabačenim krajevima ekonomija je slaba i ljudi ne grade čvrste kuće kao u gradu – rekao je guverner provincije Abdul Majid.

U najblažu bolnicu, koja se nalazi u susjednoj pokrajini, dovezeno je šest teže ozlijeđenih žena, koje su cijelu noć vozili putevima toliko lošim da su ih više puta morali premještati iz vozila u vozilo. Vojska je na mjesto nesreće poslala četiri terenska vozila koja bi trebala pomoći u prijevozu unesrećenih do najbližeg mjesta s medicinskom njegom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:20 27.10.2010.

Siguran sam da su to učinili ameri potpomognuti cionističkom logikom i marsijanskim oružjem! 100%!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije