Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smilovala joj se

'Teta najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu - nemam kaj za jesti!'

čokolada
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
08.12.2013.
u 16:59

Prodavačica se požalila kako su krađe svakodnevna pojava i da kradljivce u naumu ne sprečavaju ni kamere, ni alarmi.

- Teta najte zvati policiju kaj sam fkrala čokoladu! Nemam kaj za jesti, a bila sam jako gladna, kazala je devetogodišnja djevojčica prodavačici kad ju je ova uhvatila da krade, prenosi portal eMeđimurje

Prodavačica se nad djevojčicom koja je bila sva u suzama sažalila i nije pozvala policiju, no objasnila joj je da to više ne smije raditi i da joj umjesto da ukrade radije kaže ako je gladna.

 -Vjerujem da bi mnogi, baš kao i ja, pomogli tom djetetu. Međutim, lopovima koji kradu skupe stvari, nekako bi trebalo stati na kraj  – ispričala je za eMeđimurje. Požalila se kako su krađe svakodnevna pojava i da kradljivce u naumu ne sprečavaju ni kamere, ni alarmi.

Neki čak ukradu salamu i prije negoli izađu iz trgovine istu - pojedu.

Cijelu priču čitajte ovdje.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:04 09.12.2013.

Ček jel Međimurje u pitanju. Tko to tamo najveć krade. Što nije ukrala paštetu, mesni narezak ili što slično već čokoladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije