Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao ga student

Htio kupiti laptop preko oglasa, pa dobio nož u vrat

Nož
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
07.12.2013.
u 20:50

Četrdesetčetverogodišnji muškarac iz Zenice pronađen je u petak oko 15:45 s ubodnom ranom u predjelu vrata u tuzlanskoj ulici Put breza

Četrdesetčetverogodišnji muškarac iz Zenice pronađen je u petak oko 15:45 s ubodnom ranom u predjelu vrata u tuzlanskoj ulici Put breza, prenosi Dnevni avaz.

Nesretni muškarac S.P. u Tuzlu je došao sa suprugom kako bi kupio laptop koji je vidio u oglasu. No, kada se našao s prodavateljem, umjesto da mu proda laptop, ovaj mu je zabio nož u vrat i pokušao uzeti novac.

Policija je u popodnevnim satima uhvatila napadača. Radi se o mladiću iz Gradačca, studentu Elektrotehničkog fakulteta. Mladić dosad nije uradio kazneno djelo, a priznao je da mu je ukradeni novac trebao za kupovinu droge.

Napadnutog muškarca doktori su prevezli u bolnicu, gdje je operiran.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:22 07.12.2013.

Hm, iz Zenice u Tuzlu po laptop iz oglasa. Tko je tu lud? Više košta put nego laptop.

MO
modovisisajteMaraschino
12:28 08.12.2013.

nasjeo na jeftinu cijenu... uvijek postoji razlog zašto je nešto jeftino a to nije dobar razlog... ako želite relativno pošteno onda kupujte u trgovini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije