Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Teška prometna nesreća kod Vinkovaca: Jedna osoba smrtno stradala, druga prevezena u bolnicu

Šibenik: Na vrpoljačkoj cesti došlo do prevrtanja osobnog automobila
Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.01.2022.
u 09:36

Dodaju i kako su na mjesto događaja pristupile sve hitne službe, policija, vinkovački vatrogasci kao i hitna medicinska pomoć čija je liječnica utvrdila smrt osobe na mjestu događaja

Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako se jutros, oko 7,45 sati, na istočnoj vinkovačkoj obilaznici dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

- Policijski službenici u suradnji s vinkovačkom općinskom državnom odvjetnicom provode očevid prometne nesreće, a prema prvim informacijama, u prometnoj nesreći su sudjelovali osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka i teretni automobil našičkih registracijskih oznaka. Vozač osobnog automobila smrtno je stradao, dok je vozač teretnog automobila prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci – izvijestili su iz policije. 

Dodaju i kako su na mjesto događaja pristupile sve hitne službe, policija, vinkovački vatrogasci kao i hitna medicinska pomoć čija je liječnica utvrdila smrt osobe na mjestu događaja.

>> VIDEO Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije