Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Napala ga nožem, on je svladao. Sada su je udaljili iz njihovog stana te mu ne smije prići

Davor PuklavecPIXSELL
20.01.2022.
u 08:34

Osim toga udaljena je iz njihovog zajedničkog doma

Djevojka (28) sumnjiči se za pokušaj ubojstva zbog čega je ispitana na ŽDO Zagreb, nakon čega je protiv nje pokrenuta istraga.

Sumnjiči ju se da je 16. siječnja oko 9.30 u stanu u kojem je živjela s partnerom, prvo posvađala s njim da bi ga zatim fizički napala. U nekom trenutku je uzela noć te mu zaprijetila:

- Ubit ću te!

Njezin partner ju je uspio svladati te joj uzeti nož, no ona ga je i dalje nastavila napadati pri čemu ga je lakše ozlijedila. Tužiteljstvo joj je odredilo mjere opreza kojima joj je zabranjeno da mu se približava te da s njim kontaktira. Osim toga udaljena je iz njihovog zajedničkog doma. 

>> VIDEO Splićanka koju je Periš posljednju zvao: 'Žao mi je što se nisam javila...'

Ključne riječi

Komentara 2

LU
lupez
16:55 20.01.2022.

Di su sada one ženske udruge: babe, rode... da se izjasne kako su samo ugrožene žene

JM
Jmjm
16:27 20.01.2022.

Kuda su je odveli iz stana???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije