Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgoda

Sutkinja: S dijagnozom kakvu je poslao Žužul, ja idem na posao

dario papeš
Žarko Bašić/PIXSELL
07.02.2011.
u 15:44

Bratu i ženi bivšeg ministra Miomira Žužula, Borisu i Tatjani, sudi se za gospodarski kriminal težak ukupno nešto više od 11 milijuna kuna

Boris Žužul, brat bivšeg ministra vanjskih poslova Miomira Žužula, i Tatjana Žužul, supruga bivšeg ministra, nisu se pojavili na prvom ročištu na Županijskom sudu u Velikoj Gorici gdje im se sudi za gospodarski kriminal težak ukupno nešto više od 11 milijuna kuna.

>>Suprugu i brata Miomira Žužula terete za štetu od 9 milijuna kuna

U sudnici su se zato pojavili ostali okrivljeni -  Ivica Papeš, Javorka Babić i Dario Papeš.

Boris Žužul svoj nedolazak na raspravu opravdao je zdravstvenim stanjem, zbog kojeg se od 31. siječnja nalazi u KB Sestara milosrdnica u Zagrebu.

– Pogledala sam njegovu dijagnozu koju ste mi dostavili. Ja s takvim dijagnozama uvijek dolazim na posao, provjerit ću o čemu se radi, odgovorila je sutkinja Jadranka Kos odvjetniku Borisa Žužula Anti Maduniću.

–Tatjana Žužul je u SAD-u, a znala je da se glavna rasprava neće održati pa nije došla zbog prevelikih troškova– objasnio je Mate Matić, odvjetnik Tatjane Žužul, nedolazak svoje klijentice.

Sljedeće ročište sazvano je za kraj ožujka.

Komentara 11

JA
jankoprekobrda
16:21 07.02.2011.

Ispricali nisu stigli doci bili su zauzeti novim kradjama i skrivanjema dokaza za stare.

OB
-obrisani-
17:10 07.02.2011.

Glupo je da dolaze na sud zbog tako sitnog iznosa

NE
neverane
16:04 07.02.2011.

Da li se ja mogu dosmrtno opravdat sudu za nedolazak na ročišta.Znate,gospodin sudac,imam osjećaj da ću zbog vaših ročišta imat zdravstvene probleme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije