Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE VJEROVALA U KORONU

Šoltanka osjeća posljedice COVID-19 već 8 mjeseci: Stalno me guši, imam strašan kašalj i umor

HRT
02.11.2021.
u 21:05

Isprva su se njeni simptomi vodili kao bronhitis, no liječnici su zaključili kako se radi o postcovid sindromu

Posljedice COVID-19 Šoltanka Dunja Buktenica osjeća i osam mjeseci nakon. Kako je ispričala za HRT, poslove koje bi inače napravila u sat vremena, sada ne može u cijelom danu. 

- Stalno me guši, imam strašan kašalj i umor, bole me mišići, a i dalje mi se javljaju modrice po tijelu. Niti mi se manta, ništa. Samo padnem. I ne mogu se dočekati i onda razbijem ruku, glavu i to, ispričala je Dunja iz Maslinice. 

Isprva su se njeni simptomi vodili kao bronhitis, no liječnici su zaključili kako se radi o postcovid sindromu. 

- Sad su mi rekli kad prođe možda godinu dana da će bit bolje. Sad čekam još malo pa je godina dana, pa ćemo vidit, ispričala je Dunja koja je morala zatvoriti bolovanje koje je otvorila prije četiri mjeseca. 

- Liječnica je vidjela da nisam dobro. Sad mi je dala antibiotike nove, uvela mi je opet inhalator. Nema nikakvih funkcija, od mene nema ništa, priča. 

- Ja nisan vjerovala u koronu. Ja sam govorila da je to laž. A ne znam, valjda, neka dobiju, pa nek vide kakav je to put, zaključuje. 

>> VIDEO Rusi dolaze na besplatno cijepljenje u Hrvatsku: Mogu birati između Zagreba i Pule, a boravak od četiri dana mogu upotpuniti turističkim razgledavanjem

Komentara 7

AF
AfganistanskiHrvat
21:38 02.11.2021.

Gospođo moja ja tako živim od rođenja s astmom i pumpicom. Plus još i alergije pa u proljeće i jesen trošim još i tablete a znam ponekad i završiti na intravenoznoj injekciji.

PP
Preodgojen_Povratnik
22:22 02.11.2021.

Mozda bude penzija.

PI
Pitagora
21:53 02.11.2021.

Jesi li oni proveli ozbiljne pretrage sav laboratorij MR i koješta drugo ili su od oka zaključili da je post covid. I kako je liječe, čekaju da prođe. Jer kovid kao i svaki virus je mogao provocirati neku autoimunu bolest koja je čekala u njoj priliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije