Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET Optuženi bi mogao tražiti i odštetu

Slučaj propao zbog trave na krivoj adresi!

18.03.2009.
u 17:51

SPLIT – Na početku suđenja Andriji Ževrnji (28) iz Solina neočekivan obrat. Raspravno vijeće pod predsjedanjem sutkinje Ljiljane Stipišić prihvatilo je zahtjev branitelja Borivoja Miloševića, te iz spisa izuzelo – predmet kaznenog djela!

Naime, kilogram i pol marihuane policija je pronašla u kući okrivljenikove majke na adresi Kroz Smiljanovac 7, dok je nalog za pretragu bio za broj 17! Nakon toga, Andriji Ževrnji su ukinuli pritvor u kojem je bio godinu dana. O sudbini postupka odlučit će Vrhovni sud, s obzirom na to da se Državno odvjetništvo žalilo na izdvajanje dokaza iz spisa.

– Ako Vrhovni sud potvrdi odluku raspravnog vijeća, slučaja više nema, i onda će moj branjenik podnijeti tužbu za naknadu štete, jer je bio pritvoren godinu dana – kazao nam je odvjetnik Milošević.

Inače, izdvajanje je predlagao i prilikom prigovora na optužnicu, te odlučivanju o pritvoru, no sud tada nije imao razumijevanja.

Ulica Kroz Smiljanovac u Solinu nije ogledalo kvalitetne urbanizacije, a kućni brojevi nalaze se tek na svakoj drugoj-trećoj kući. Andrija Ževrnja se, inače, branio da mu je vreću s travom ostavio prijatelj da je pričuva. Tvrdi da mu nije kazao što je unutra. Kad je vidio da je u vreći marihuana, prepao se i pokušao potražiti prijatelja. Nije ga našao, ali je iduće jutro stigla policija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije