Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvart bab amra

Sirijski predsjednik Bashar Al-Assad u posjetu Homsu

'Syria's President Bashar Assad speaks during an interview with Syrian state television in Damascus August 21,2011, in this handout photograph released by Syria's national news agency SANA. Syrian
AFP/PIXSELL
27.03.2012.
u 17:29

Posjet predsjednika Sirije Bashar Al-Assada uslijedio je nakon što je sirijska vojska prošli mjesec uspjela potisnuti pobunjenike u višetjednim žestokim borbama

Sirijska državna televizija objavila je vijest kako je predsjednik Sirije Bashar Al-Assad posjetio kvart Bab Amra u Homsu. Posjet predsjednika Sirije Bashar Al-Assada uslijedio je nakon što je sirijska vojska prošli mjesec uspjela potisnuti pobunjenike u višetjednim žestokim borbama.

Isto tako, sirijska državna televizija objavila je kako je to prvi put da je sirijski predsjednik posjetio neko mjesto na kojem su vođene borbe. Direktor sirijske televizije Muhamed Sharif Nasuf kazao je za Večernji list kako je sirijski predsjednik s oduševljenjem dočekan kod stanovništva te je istaknuo da će državna televizija pokazati prilog čim on bude spreman.

Ključne riječi

Komentara 2

IR
irani
07:12 28.03.2012.

Ovo bi bio ekvivalent \"posjete\" radovana Karadzica \"oslobodjenoj\" Srebrenici.

GR
grah
16:20 28.03.2012.

zašto na primjer iznad članka niste stavili slike gdje ga narod oduševljeno pozdravlja i dočekuje? kada je u službi propagande onda ste spremni staviti razne sablasne slike o pokoljima, osakaćenoj djeci itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije