Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slab plijen

Šipkama razbili izlog trgovine pa iz nje odnijeli praznu blagajnu

sensa
17.06.2010.
u 16:00

Iste noći i na isti način provaljeno je i u radnju Solarij studio također u Županijskoj nedaleko od Sense. Ondje je također razbijen izlog i ukraden monitor.   

Šokirala se Anica Šebeni kada je jučer ujutro došla na posao u prodavaonicu odjeće Sensa, gdje radi kao poslovotkinja, i ugledala razbacane lutke u izlogu i razbijeno staklo.

U noći sa srijede na četvrtak nepoznati su kradljivci razbili izlog, ušli u trgovinu u Županijskoj ulici u samom središtu grada te ukrali blagajnu u kojoj nije bilo novca. Iste noći i na isti način provaljeno je i u radnju Solarij studio također u Županijskoj nedaleko od Sense. Ondje je također razbijen izlog te ukraden monitor.   

- Već sam stavila ključ u bravu kada sam opazila da kraj radnje ima stakla i da su lutke na podu. Tek sam tada shvatila da je razbijeno staklo na izlogu i da nam je netko provalio. Odmah sam pozvala policiju - priča nam Anica Šebeni. Dodaje kako joj je susjeda naknadno ispričala da je čula oko dva sata u noći kako je nešto lupilo te je otišla do prozora vidjeti što se događa.  

- Rekla mi je kako je ispred trgovine vidjela četvoricu mladića i jednu djevojku i da su, prema njoj, svi bili mlađi od 18 godina. Navodno su željeznom šipkom razbili izlog jer drugih tragova nije bilo - kaže trgovkinja. Osim prazne blagajne kradljivci ništa drugo nisu odnijeli.

– Oštećene su lutke i odjeća koja je bila na njima vjerojatno zbog stakla – kaže Anica Šebeni u čiju je radnju prvi put provaljeno u 50 godina postojanja.

Glasnogovornice PU osječko-baranjske Edita Roterbauer kaže da je šteta u ove dvije provale 1300 kuna.

- Iz druge radnje ukraden je monitor koji se nalazio odmah do izloga. Smatramo da su u obje provale sudjelovali isti počinitelji - rekla je Roterbauer.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar m_m
m_m
16:55 17.06.2010.

Danas u RV nije lako naći punu blagajnu. Ja sam za to da provalnicima priznamo beneficirani radni staž i povlaštenu imovinu. Kad je mogu imat svi, što ne bi i oni ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije