Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera fimi media

Sanader s odvjetnicima na sudu napravio uvid u spis Fimi medije

ivo sanader (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
29.12.2011.
u 13:30

Sanaderov odvjetnik Goran Suić: Prestrašno je da me se prati i snima bez moje volje i da me se onemogućava u mojem poslu.

Bivši premijer Ivo Sanader jutros oko 11.30 sati došao je na zagrebački Županijski sud kako bi zajedno sa svojim odvjetnicima napravio uvid u spis Fimi medija. Na sudu se zadržao do 13.15 sati, a po izlasku na novinarske upite nije htio odgovarati. Rekao je tek da će pogledati spis.

Upitan kako komentira da je Davor Blažević Tigar, njegov bivši tjelesni čuvar, suspendiran jer je snimljen kako mu na Badnjak nosi neke pakete, Sanader nije htio ništa komentirati.

Komentirajući taj slučaj, Sanaderov odvjetnik Goran Suić kratko je rekao:
– Mogu samo reći da je prestrašno da me se prati i snima bez moje volje i da me se onemogućava u mojem poslu.

Komentara 18

Avatar nekakav
nekakav
14:14 29.12.2011.

a jel ivi nešto dokazano? to što su ga mediji proganjali nakon što im se sakrio i prestao ih hraniti vijestima, nikog nije briga, a? on je u vrhu biznisa i politike 20 godina. i firme imao, i ima ih još. naravno da je nešto u životu stekao. sad bi vi pitali njega otkud mu. pa što ne pitate otkud precedniku josipoviću 6 stanova? kako je on svake godine dobivao poslove od ministarstva veće od 300-400 tisuća kuna, sve bez javnog natječaja? o čemu vi tu pričate?!

ŽI
žico
15:13 29.12.2011.

Isus je nosio križ za nas i njega je samo jedan apostol izdao ! Dr. Ivo nosi križ za HDZ i njegov lopovluk i grijehe ,a dru . Ivu nisje samo par apostola izdalo ,a izdali su ga prvi doo njega : Jaca ,Kalmeta , Čobanković , Šuker , Milinović , Šeks i drugi njegovi nabliži suradnici !!!!!!!!

BM
BRANITELJ-MUP
13:40 29.12.2011.

Pa koji ku........su pustili ovog gada da se brani sa slobode? Pa on nastavlja život kao da nije vidio kriminala. Tko god mu naudi jeb....će ga njegovi odvjetnici. Sad je zaštićeniji nego bilo kad. I na kraju će se ie i on nagoditi s državom za 1,5 godinu ko Mravak! I nikom ništa! Koja država, koje pravosuđe, koji USKOK, koje državno odvjetništvo. Pored svih tih institucija, kriminal, nepotizam i korupcija samo rastu. Povjerenje je jednako nuli. Nema sreće s ovom državom, piši kući propalo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije