Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIHVATILI POZIV

Sučeljavanje Grabar-Kitarović i Milanovića u ponedjeljak u 20 sati

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL, Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
27.12.2019.
u 21:55

Kako misle zadržati glasove iz prvog kruga i kojim će se argumentima boriti za birače koji su svoje povjerenje dali njihovim protukandidatima? Koji će im biti prvi potezi u slučaju pobjede?

Šest dana prije drugog kruga predsjedničkih izbora iz svog novog informativnog studija RTL najavljuje sučeljavanje predsjedničkih kandidata pod voditeljskom palicom Damire Gregoret i Ivana Vrdoljaka.

- Ja već mjesecima pozivam na debatu, a to se dešava tek sad - navrat nanos, gotovo pred početak predizborne šutnje - kazao je Zoran Milanović u petak predvečer u Osijeku.  - Vrijeme je da Kitarović odgovori na zahtjev za sučeljavanje, ja sam tu za prvu debatu sigurno. Ne znam zašto se gospođa Kitarović još nije izjasnila - dodao je.

No, samo nekoliko sati poslije poziv RTL-a prihvaćen je i iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

Tako će se dvoje kandidata sučeliti u ponedjeljak, 30. prosinca od 20 sati u studijskoj emisiji 'RTL Duel: predsjednica ili predsjednik'.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, te SDP-ov kandidat Zoran Milanović, koji iz prvog kruga nosi 3% prednosti, odgovarat će na intrigantna i važna pitanja iz političkog, gospodarskog, društvenog i ostalih područja javnog života s kojima će ih suočiti voditelji Damira Gregoret i Ivan Vrdoljak.

Predviđeno trajanje RTL-ova sučeljavanja je od 60 do 90 minuta, a svakom će kandidatu biti omogućeno podjednako vrijeme za odgovor i repliku. Urednica emisije je Ana Bulić.

Komentara 136

Avatar Cinco
Cinco
18:10 27.12.2019.

RTL= Milanovoć. Sve drugo može, ali RTL već ima brifing s Milanovićem.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:53 27.12.2019.

Di je bio zadnje 2 godine, šta je neradio u tom razdoblju il je dobio nogu ? 😄

MA
MarasG
18:12 27.12.2019.

Ocekujem na suceljavanju da ce na vidjelo izaci informacije o svim pojedincima i firmama s kojima je milanovic radio u zadnje tri godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije