Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI

Izašao iz Remetinca pa bivšoj partnerici zaprijetio: 'Ubit ću te i to će mi biti zadnje u životu!'

Zagreb: Ulaz u zatvor Remetinec
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
26.04.2024.
u 16:00

Nakon izlaska iz istražnog zatvora kontaktirao kćer svoje bivše partnerice. Djetetu je slao poruke, a kada je njezina majka vidjela broj mobitela s kojeg joj kćer prima poruke, nazvala je I. B. te mu kazala da prestane sa slanjem poruka.

- Ubit ću te i to će mi biti zadnje što ću učiniti u životu! - prijetnja je koju je I. B. uputio svojoj bivšoj partnerici. I zbog te prijetnje je završio u Remetincu, jer mu je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti  od ponavljanja djela. Iza rešetaka se I. B. nije našao prvi put, jer je višestruko osuđivan zbog niza kaznenih djela uključujući pokušaj ubojstva i iznudu. Osim toga do sada je pet puta što prijavljivan, što osuđivan zbog prijetnje.

Uglavnom, nakon što je nedavno ponovno uhićen, tvrdio je da zapravo on nije prijetio svojoj bivšoj partnerici, već da je ona - prijetila njemu. - Kada sam izašao iz istražnog zatvora, izbjegavao sam je jer znam kakva je ona. Ona je meni kazala da će me strpati u zatvor. Tu poruku njezinoj kćeri sam možda slučajno poslao. Ona je mene lažno prijavila   - branio se I. B.

No ispostavilo se da je on nakon izlaska iz istražnog zatvora kontaktirao kćer svoje bivše partnerice. Djetetu je slao poruke, a kada je njezina majka vidjela broj mobitela s kojeg joj kćer prima poruke, nazvala je I. B. te mu kazala da prestane sa slanjem poruka, pozivima i  tome slično i njezinoj kćeri i njoj. Rekla mu da će ga ako ne prestane poslati u zatvor. No nakon toga, on joj nastavio slati poruke preko WhatsUpa, zvati je i na koncu joj je zaprijetio da će je ubiti. Ona ga je prijavila, pa je I. B., na kojeg godine boravka iza rešetaka, očito nisu utjecale, ponovo završio u Remetincu. 

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Afrička mačka stigla u svoj novi dom: 'Misa uživa u hotelu s pet zvjezdica'

Zagreb: Ulaz u zatvor Remetinec
1/14
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije