Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljeni partneri

Radić osigurao većinu u Gradskom vijeću: 'Osijeku treba suradnja i zajedništvo'

Radić ima većinu u Gradskom vijeću, Šišljagić, Ham i Zorić ga podržali kao budućeg gradonačelnika
Foto: HDZ Osijek
1/3
24.05.2021.
u 17:07

Radić je naglasio da građani žele novu energiju s iskustvom i novu energiju koja ima stabilno Vijeće

HDZ-ovog kandidata za osječkog gradonačelnika Ivana Radića podržali su danas dr. sc. Vladimir Šišljagić i  Snaga SiB, Vladimir Ham i HNS te Bruno Zorić i HSS čime je osigurana većina u Gradskom Vijeću. Političke partnere s kojima će HDZ surađivati u Gradskom vijeću, predstavio je danas na konferenciji za medije Osječko-baranjski župan Ivan Anušić.

"Posložena većina u Gradskom vijeću će olakšati rad budućeg gradonačelnika. Ovo nije samo politički dogovor i pokazivanje da imamo većinu u Gradskom vijeću, ovo je novi način vođenja politike u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji gdje pokazujemo širinu, uključivost i mogućnost svih koji žele raditi s nama za dobrobit Grada Osijeka i Županije, istoka Hrvatske, u kreiranju politike novih projekata i novih vrijednosti koje će Osijek i njegovi građani vrlo brzo osjetiti", rekao je Anušić.

Vladimir Šišljagić se zahvalio svojim biračima te je istaknuo uvjerljivo povjerenje koje je ukazano Anušiću i Radiću u prvom krugu.

"Razgovarali smo o projektima i programima, o razvoju Grada Osijeka, o poboljšanju životnog standarda, o gospodarstvu, o zapošljavanju. Brojni projekti su nam zajednički. Tu je jedna visoka razina tolerancije i razumijevanja, a s obzirom da gospodina Radića poznam već dugo godina, vjerujem u dobre, iskrene namjere i vezano za program i za zajednički dogovor da možemo ostvariti zapaženi rezultat za naše Osječane i za naš Osijek. Iz tog razloga Snaga Slavonije i Baranje daje potporu Ivanu Radiću i poziva sugrađane da se u što većem broju odazovu na predstojeće izbore i da daju povjerenje budućem gradonačelniku gospodinu Radiću. Time Snaga SiB čini većinu u Gradskom vijeću Grada Osijeka", rekao je Šišljagić.

U ime Hrvatske narodne stranke Grada Osijeka podršku Radiću u nastavku utrke s velikim povjerenjem da će biti gradonačelnik, izrazio je predsjednik osječke organizacije Vladimir Ham

VIDEO HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić predstavio program

"Razgovarajući o projektima proteklih dana još jednom sam si osvijestio da je Ivan Radić ta nova energije, nova generacija političara i da zaslužuje puno povjerenje naših sugrađana. Pozivam sve naše sugrađane koji su me podržali da s punim povjerenjem podrže Ivana Radića u drugom krugu na predstojećim izborima jer ćemo na taj način Osijek učiniti ponosnim", rekao je Ham.

Radić je naglasio da građani žele novu energiju s iskustvom i novu energiju koja ima stabilno Vijeće

"Drago mi je da to što smo u izbornoj noći najavili danas možemo predstaviti Osijeku. Dosta je podjela i svađa. Osijeku treba suradnja i zajedništvo. Suradnja sa svim razinama vlasti je jamac projekata koje ćemo ostvariti u budućnosti, a koje smo naveli. Ova suradnja je temeljena isključivo na programskoj osnovi. Mnoge stvari nam se poklapaju i siguran sam da ćemo te projekte zajedno realizirati. Bitno je da većina u Vijeću postoji i da odmah nakon 30. svibnja možemo krenuti raditi", zaključio je Radić

Komentara 5

TU
Tutlek1234
18:15 24.05.2021.

Nule od stranaka trče prema ZNA SE....Očekivano g..vna od ljudi lete svome jatu...

Avatar Crni labud
Crni labud
17:51 24.05.2021.

Vidi rmpalija! Cijelo janje im malo za predjelo.

DR
DragoOs
19:11 24.05.2021.

Radić budući gradonačelnik! Trebali bi ga svi podržati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije