Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO U MILANU

Proplakala Gospa na ikoni u pravoslavnoj crkvi

crkva
26.04.2010.
u 12:40

Suzenje, koje je trajalo dva dana prošloga tjedna, primijetili su brojni vjernici, a to je potvrdio i metropolit grčke pravoslavne crkve u Milanu.

RIM – Proplakala je Gospa na ikoni u pravoslavnoj crkvi u Milanu. Suzenje, koje je trajalo dva dana prošloga tjedna, primijetili su brojni vjernici, a to je potvrdio i Evloghios I., metropolit grčke pravoslavne crkve u Milanu.

U pravoslavnoj crkvi u Milanu bilo je više desetaka osoba koje su vidjele suzenje ikone.

- Svi smo vidjeli i dirali tekućinu koja je izlazila iz Gospinih očiju - posvjedočila je Rumunjka Claudia (25), a prenosi list "Stampa". Claudia je dodala kako je dirala tu tekućinu, koja je bila ljepljiva i mirisna. U trenutku kada je ikona počela suziti u crkvi nije bilo ni cvijeća ni svijeća.

Suza je bilo toliko da su namočile i drveni ormarić ispod ikone. Svećenici milanske pravoslavne crkve kažu kako su vidjeli suze na još jednoj ikoni koja prikazuje Gospu i Isusa. Sličan fenomen zabilježen je prije otprilike mjesec dana i na periferiji Pariza, gdje Gospa na ikoni u domu jednog bračnog para suzi ulje.

Komentara 17

MR
M@rsij@nac
15:04 26.04.2010.

Hmmmmmmmmmmm a gdje su sad komentari svih tih srbovllaha koji su pljuvali po Gospi Medjugorskoj?

AC
*,acide*,
14:44 26.04.2010.

Dosta je vala plakala i ukazivala se ova katolička , sad je malo red i na pravoslavnu, pa mislim .........!

ST
strsica
23:12 26.04.2010.

Blago njima kada u to vjeruju. Isto je kao i Gospa u Medjugorju. Ali ako to ljudima stvara zadovoljstvo, hajde da vjerujemo u to svi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije