Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala australka

Pronađena na rubu ponora. Prije uspona uzela valium i pila votku

Carla Veronica Hulls
Nestali.hr
Autori: tli/VLM, bm/VLM
13.07.2013.
u 18:44

Carla Veronica Hulls (22) pronađena je zdrava, neozlijeđena i dehidrirana. U njenom je pronalasku ključnu ulogu odigrao helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz kojega je uočena nesretna djevojka

Policija je priopćila kako je živa pronađena 22-godišnja Australka koja je sinoć nestala na području Omiša. Policija je jučer oko 13:30 zaprimila prijavu da se oko devet sati ujutro s područja Omiša udaljila australska državljanka Carla Veronica Hulls, najvjerojatnije u smjeru brda Fortica.

Potraga je zaustavljena sinoć oko 21 sat zbog mraka, a nastavljena je jutros. Pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić izjavio je za HRT kako je broj intervencija HGSS-a sve veći te kako su samo u proteklom tjednu imali oko 30 intervencija. Kao poseban problem istaknuo je potragu za nestalim osobama na širokom, nepreglednom prostoru, za što se angažira mnogo ljudi, potražnih pasa i resursa, a ishodi su uvijek neizvjesni.

Pila votku i uzela dvije tablete valiuma

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Carla Veronica pronađena je zdrava, neozlijeđena i dehidrirana. U njenom je pronalasku ključnu ulogu odigrao helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz kojega je uočena nesretna djevojka, da bi samo dvadesetak minuta kasnije bila spuštena na omiški Gradski stadion, te potom prebačena na medicinsku obradu u lokalni Dom zdravlja.

Nakon što je policija u petak navečer objavila fotografiju nestale Australke, javili su se brojni 'očevici' koji su Carlu Veronicu Hulls vidjeli na raznoraznim mjestima, a najviše ih je tvrdilo kako su je uočili kako trči niz padinu koja vodi od Fortice do središta grada. Pretpostavljalo se i da je Australka svojevoljno odlutala u potrazi za dobrom zabavom.

Njene zabrinute prijateljice posvjedočile su da joj takvo ponašanje nije strano. Uplakane i uplašene priznale su kako Carla Veronica ima zdravstvenih problema, te kako je prije uspona na Forticu popila dva valiuma i ''bićerin'' votke.

>>Jeste li je vidjeli? U Omišu nestala 22-godišnja Australka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije