Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'discipliniranje' štapom

Proglašen krivim: Ubio ženu jer mu je umjesto kozletine skuhala leću

Sudački čekić
Foto: DPA/PIXSELL
30.05.2014.
u 14:00

Izricanje kazne je 16. lipnja ,a 75-godišnjem Hussainu prijeti 25 godina zatvora.

Noor Hussain koji je nasmrt pretukao ženu jer mu je, unatoč tome što je zatražio kozletinu, za večeru skuhala leću proglašen je krivim na sudu u New Yorku, javlja New York Post.

Zločin se dogodio u stanu bračnog para u Brooklynu 2. travnja 2011. kada je Noor Hussain, inače imigrant iz u Sjedinjene Američke Države iz Pakistana, suprugu Nazar odlučio 'disciplinirati' uz pomoć drvenog štapa. 

Izricanje kazne je 16. lipnja ,a 75-godišnjem Hussainu prijeti 25 godina zatvora.

Inače, kako javlja NY Daily News , Hussain je prema riječima njegove odvjetnice svoju suprugu zlostavljao otprilike 16 godina.

>> Dvije godine suprugu tukao, pratio i prijetio joj ubojstvom

Komentara 2

HR
hrxxx111
17:50 30.05.2014.

Hussain je prema riječima njegove odvjetnice svoju suprugu zlostavljao otprilike 16 godina. blago njemu s takvom odvjetnicom

HO
homofob
15:36 31.05.2014.

Takove su posljedice kada netko zeli nametnuti svoj pogled na svijet - smrtonosne! Pokojna ga je htjela uciniti vegetarijancem a muz joj je ocito opredjeljeni mesozder.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije