Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašli sumnjive naprave

Policija izvela dvije kontrolirane eksplozije nakon napada u zračnoj luci i metrou

bruxelles, belgija, eksplozije
Foto: Reuters/PIXSELL
22.03.2016.
u 14:00

Slabija eksplozija odjeknula je na jednoj od glavnih briselskih prometnica Rue de la Loi gdje je policija aktivirala pronađenu sumnjivu napravu

Slabija eksplozija odjeknula je na jednoj od glavnih briselskih prometnica Rue de la Loi, gdje je policija aktivirala pronađenu sumnjivu napravu. 

Ta je bomba pronađena nedaleko od stanice metroa Maelbeek na kojoj je ubijeno 15 osoba. 

Uz prometnicu, gdje je policija pronašla eksplozivnu napravu, nalazi se zgrada belgijske vlade kao i nekoliko institucija Europske unije. U blizini je i Kraljevska palača koja je također evakuirana zbog sumnjive naprave.

Policija je izvela kontroliranu eksploziju na sveučilištu Vrije u centru Bruxellesa. 

– Eksplozija koju ste upravo čuli kontrolirana je od protueksplozivne jedinice – izvijestili su na Twitter profilu Sveučilišta Vrije, piše Guardian.

>> Eksplozije u zračnoj luci i metrou u Bruxellesu, najmanje 26 osoba ubijeno, 136 ozlijeđeno. Proglašeno izvanredno stanje! Ozlijeđen jedan slovenski diplomat

Komentara 2

ML
Mlinaric
13:54 22.03.2016.

boli nas za ove 2 bombe, a ne boli nas za tisuce koje padaju dnevno u siriju ,libiju,irak

NE
Nepokolebljiv
13:46 22.03.2016.

Svijet mora shvatiti da je u ratu! Rat je izmedu zaracenih strana a borci su samo PREDSTAVNICI tih zaracenih srtana! Rat nije pokusaj sukobljavanja zapadnih policijsko - vojnih snaga s borcima ISIL-a nego je izmedu muslimana na jednoj strani i nemuslimana na drugoj strani. ISIL udara "ispod pojasa" gdje je zapad mekan po civilima a zapad nastoji (s vrlo ogranicenim uspjehom" udariti silom po nevidljivim ISIL-ovcima. Treba udariti i to brutalno po ISIL-ovim civilima jer oni ih skrivaju, informiraju, daju opremu i novac. Rat nije lijepa stvar da se igra kao kriket, ostane cist i poslije utakmice se svi zagrljeni ohlade uz pivo i rostilj! Rat je surov i "nevini" uvijek stradaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije