Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobuna u zatvoru

Perunski zatvorenici žele mobitele i slobodnu konzumaciju droge

zatvor
Reuters
02.01.2010.
u 16:49

U neredima u zatvoru ChaChapoyas na sjeveru Perua stradala su dvojica zatvorenika, dok su šestorica stražara, među kojima i jedna žena, uzeti kao taoci

Oko 500 zatvorenika pobunilo se u zatvoru Chachapoyas na sjeveru Perua. U neredima su stradala dvojica zatvorenika, dok su šestorica stražara uzeti kao taoci.

Iz kabineta premijera Perua javljeno je kako su u zatvor poslani najviši dužnosnici kako bi pregovarali sa zatvorenicima. Premijer Javier Velásquez izjavio je da je među taocima petoro muškaraca i jedna žena.

Lokalna televizija javila je da su zatvorenici organizirali pobunu jer žele smjenu uprave zatvora zbog strogih pravila kada je u pitanju posjedovanje telefona i konzumacija narkotika. 

Ključne riječi

Komentara 5

UK
Ugo Kajvez
21:58 02.01.2010.

Hahaha .. zaboravili su tražiti trbušne plešacice .....

OB
-obrisani-
17:07 02.01.2010.

Nisu ovi ni blesavi. Tko to ne bi želio?

TU
tupslav
23:56 02.01.2010.

Ja bi radje da me objese nego bit bez mobitela..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije