Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNO PREBAČENI U BOLNICU

Par iz Australije pao sa zida u Dubrovniku: Djevojka u kritičnom stanju, muškarac operiran

Gradska svakodnevica u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
26.08.2023.
u 12:54

Prema neslužbenim informacijama, par se nije penjao na zid, već se na njega oslonio. Izgubili su ravnotežu kad je djevojka krenula nasloniti se na muškarca

Par iz Australije stradao je noćas oko 2.35 sati na Pilama u Dubrovniku kada su pali sa zida između restorana Nautika i Dubravka. Pri padu su 34-godišnjak i 26-godišnjakinja teško ozlijeđeni te su hitno prebačeni u Opću bolnicu Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

Muškarac je operiran i zbrinut je na Odjelu traumatologije, a djevojka u kritičnom stanju na odjelu intenzivne njege. Prema neslužbenim informacijama, par se nije penjao na zid, već se na njega oslonio. Izgubili su ravnotežu kad je djevojka krenula nasloniti se na muškarca. Iz policije su rekli da očevidom nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
13:56 26.08.2023.

Taj se dio zove Brsalje. Izvan je stare gradske jezgre. Nisu ni prvi,a ni zadnji Australci kojima se to događa. Prilično su razuzdani.

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
13:14 26.08.2023.

Pohotnica nezasitna. Jadno muško...

DU
Deleted user
13:49 26.08.2023.

Pod hitno donijeti zakon protiv padanja sa zidina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije