Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrivio Most

Mostovac Panenić odgovorio hadezeovcu Anušiću: Časni sude, krivi smo!

Tomislav Panenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
18.07.2016.
u 09:48

Anušić je okrivio Most za pad Vlade na što je reagirao ministar gospodarstva, Panenić.

Nakon što je Ivan Anušić, član predsjedništva HDZ-a, okrivio Most za pad Vlade oglasio se Tomislav Panenić, ministar gospodarstva i član te liste. Reagirao je na Facebooku objavivši sljedeće:

"[ČASNI SUDE, KRIVI SMO!]

Optužnica glasi:
Anušić: Most je zaslužan za problem Vlade!
Most priznaje krivicu i ispričavamo se što smo tražili:

1. Smjenu Tomislava Karamarka zbog svima poznatih razloga
2. Smanjenje davanja strankama iz državnog proračuna
3. Smanjenje beneficija saborskim zastupnicima
4. Smanjenje broja lokalnih i regionalnih samouprava
5. I sve ostalo za što su HDZSDP bili protiv, a to već jasno govori da se ima razloga tražiti.

P.S. Ako sam nešto propustio neka me isprave oni koji su rušili svoju Vladu slijepo prateći svoga vođu", napisao je Panenić.

>>Član predsjedništva HDZ-a: 'Apsolutno smo za suradnju s Mostom'

Komentara 10

GE
genex
10:52 18.07.2016.

paneniću pusti priče i populističku spiku..budite samo iskreni prema ovom narodu i recite je ste li imali dokumente o tzv.aferi konzultantica već u trenutku kad ste potpisali tzv.suradnju s hdz-om..obzirom da je nedvojbeno odgovor da jeste, onda je jasno tko je srušio vladu i s kojim ciljem.. nije mi samo jasno zašto se vi iz mosta toliko želite pokazati poštenijim i moralnijim od ostalih dionika političke scene a u stvari ste jednako pokvareni i podli..

RO
rommy
10:35 18.07.2016.

Kaj ne gledamo reprizu "Prosjaci i sinovi".Nije li to ta ekipa? Uhvati što brže i što više...samo pošteno

JP
jpavicic
10:49 18.07.2016.

čemu ovaj priča, o kakvoj odgovornosti HDZ-a i Karamarka. Je li trebao dopustiti onim ucjenjivačima i provincijalcima da ga do kraja iskompromitiraju svojim neodgovornim i ucjenjivačkim potezima. HDZ se morao izvući iz takve klopke, u koju nije ni smio ući. Oni koji nisu imali na listi ni jednu osobu sposobnu za preuzimanje bilo koje funkcije, pod izgovorom da neće biti smjena, izabrali su najgore rješenje, zadržali su kadar bivše vlasti, za koju su tvrdili da je treba smijeniti. Da se radi o manipulatorima koji bi trebali i kazneno odgovarati, dokaz je i obmana Petrova javnobilježničkom izjavom, javno objavljenom na glavnom trgu Republike, kojom je obmanuo javnost i birače u cilju sticanja pozicije i materijalne koristi za sebe i udružene skupine koju predvodi. U uređenim državama za ovakvu obmanu bio bi pritvoren, a ovaj gore priča o odgovornosti HDZ-a za pad vlade manipulatora i marginalaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije