Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opsežna potraga

Otišao brati kestene - sin ga pronašao u grmlju nakon tri dana

\'21.09.2010., Busetina, Virovitica - Policija, spasitelji GSS-a iz Pozege, lovci i mjestani sela Busetina tragaju za nestalim 12-godisnjim i 9-godisnjim djecakom koji su nestali na putu od skole iz S
Dragutin Šantoši/VLM, arhivska fotografija
25.10.2012.
u 11:57

Pronađeni je prevezen u sisačku Opću bolnicu, gdje mu je pružena pomoć i gdje je zadržan na promatranju

Nakon tri dana potrage pronađen je 78-godišnjak iz mjesta Gorička u općini Dvor, a kojeg su tražili pripadnici Gorske službe spašavanja, građani i policajci Policijske postaje Dvor.

Naime, 78-godišnjak je još u nedjelju 21. listopada prijepodne otišao u obližnju šumu brati kestene. Kako se do poslijepodnevnih sati nije vratio kući, a boluje od epilepsije, njegov je sin policiji prijavio nestanak. U potragu za nestalim najprije je u ponedjeljak krenulo dvadesetak pripadnika HGSS-a iz Novske, Karlovca i Požege s tri psa tragača, a potom im se priključilo nekoliko građana i policajaca.

Budući da nestali nije pronađen, potraga je nastavljena i u utorak, ali opet bez rezultata. U opsežnoj potrazi prostranim šumskim područjima i mjestima na području općine Dvor nestalog je, već iscrpljenog, tek u srijedu oko 9.20 sati u grmlju nedaleko od mjesta Udetin, pronašao sin, koji je u potrazi bio s još jednim građaninom.

Pronađeni je prevezen u sisačku Opću bolnicu, gdje mu je pružena pomoć i gdje je zadržan na promatranju.

Komentara 5

BL
Blekpanther
12:23 25.10.2012.

Cudna potraga! Pored toliko specijalnih postrjbi pronasao ga sin treci dan! Stvarno neke specijalne postrjbi!!!

TO
Toni50
12:58 25.10.2012.

25.10.2012. u 12:23h Blekpanther je napisao/la: Cudna potraga! Pored toliko specijalnih postrjbi pronasao ga sin treci dan! Stvarno neke specijalne postrjbi!!! Eto kolike koristi i vrijednosti od njih. Šta je cilj odmah ga nači ili "imati posao" više dana ilili tijedana ? Kod sudaca je još bolja igra suditi godinam ili biti bez posla u roku tijedan dana šta je pametnije bolje ?

TH
thekurcula
15:48 25.10.2012.

Mene muči pitanje da li se kestenje bere ili skuplja (sa zemlje)? Ja uvek skupljam i neverem se po drveću pa se pitam grešim li?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije